• Gratis verzending bij besteding vanaf €50,-
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • We zijn nog druk bezig met eigen foto,s en producten online te zetten

Revofil

REVOFIL

Revofil van Caregen is het allereerste type huidvullers met biomimetische peptiden en verknoopt HA, ontworpen voor het opnieuw modelleren van gezicht en weefsel, zoals het verminderen van rimpels. Revofil dermale vullers zijn biologisch afbreekbaar in het lichaam en bevatten innovatieve actieve ingrediënten, die de huid strakker maken en de huid liften. De fillers zijn ideaal voor een verouderde huid die een natuurlijk en jonger ogend uiterlijk willen bereiken.

De esthetische effecten van producten uit het Revofil-assortiment zijn onmiddellijk. Resultaten kunnen 10-12 maanden duren.

 

REVOLUTIONAIRE VULMIDDELEN OP BASIS VAN DE SNIJRAND BIO-TECHNOLOGIE

Revofil dermale vulstoffen hebben zowel bifasische als monofasische fysische kenmerken als gevolg van geavanceerde biomimetische peptidetechnologie en verknoopt HA. De combinatie levert gel van hoge kwaliteit met verbeterde elasticiteit en viscositeit, wat de levensduur verlengt. Bovendien bevordert deze combinatie de collageensynthese, anti-rimpeleffecten en stevigheid van de huid.

Het assortiment bestaat uit:

Revofil Fine is ideaal voor het opvullen van fijne lijntjes en oppervlakkige rimpels op zowel gezicht als lichaam.

Revofil Plus wordt gebruikt voor het opvullen van diepe tot matige rimpels en lijntjes zoals holle wangen, voorhoofd en lipvergroting.

Revofil Ultra is ontworpen om de gezichtscontour opnieuw te definiëren en corrigeert diepe rimpels zoals het voorhoofd, de neusbrug en de kaak.