Over ons


Puur-Savannah is ontstaan door mijn ouders, die een van de grootste beauty salons hebben (Spa-Savannah) & (Beautytec.nl) waardoor ik veel heb geleerd uit hun bedrijf.

Mijn passie voor Make-up en mijn liefde schoonheids behandelingen zat er al vanaf kinds in, waarbij ik en mijn zusje Veronique altijd elkaar opmaakte en we al op 9 jarige leeftijd accryl nagels bij elkaar zetten.

Hierdoor is mijn passie in de make up ontstaan en was het  voor mij de meest logische stap om me te gaan specialiseren.

Puur-Savannah is zo een mooi en kwalitatief make-up product, met pure ingrediënten die verzorgend zijn voor je huid, Bio, Eco, Vegan, Halal dierproefvrij én met een groot assortiment aan kleuren. Daarbij is de prijs eerlijk.
In deze webshop kun je op je gemak alle make-up artikelen van Puur-Savannah vinden, bekijken en bestellen. Je vindt in onze webshop het complete assortiment van Puur-Savannah en binnenkort ook andere merken.

 

BIO EN DIERPROEFVRIJ

Wij gebruiken in elke formule natuurlijke ingrediënten die afkomstig zijn van de biologische landbouw of de biotechnologie. Wij zijn dus trots dat we hebben bijgedragen aan de uitwerking van de wet van 2004 die vanaf toen cosmetische tests op dieren in Europa verbiedt.

 

GEZOND VOOR MILIEU EN MENS

Met onze biologische en duurzame aanpak houden we rekening met het milieu en het ecosysteem. Wij zorgen ervoor dat we onze klanten een product aanbieden dat gezond is voor hun huid.

 

HUIDVERZORGEND

Het gebruik van natuurlijke en biologische biomimetische actieve ingrediënten in onze make-upformules zorgt ervoor dat ze een verzorgende werking hebben. "Het is een verzorgende make-up, een make-up die de huid goed doet".

De biologische en natuurlijke biomimetische actieve ingrediënten zijn afkomstig van planten en vruchten die groeien op een goed verzorgde grond en die de nodige tijd krijgen om optimaal te rijpen en dus een optimale doeltreffende werking te kunnen bieden. 

 

ZUINIG, HOGE CONCENTRATIE, TALKVRIJ

Puur-Savannah is zeer zuinig in gebruik. Voor een mooie make-up heb je weinig product nodig. Ons specifieke micronisatie techniek is hierin geweldig! Micronisatie is het fijnmalen van poeders met gepulseerde lucht tot zeer fijne deeltjes van 10 micrometer, die veel doeltreffender zijn dan de conventionele poeders.

Wij gebruiken deze techniek om ervoor te zorgen dat onze producten zeer fijne en zijdezachte texturen krijgen met een zeer hoge concentratie pigmenten, een ongeëvenaarde kwaliteit, een doeltreffende applicatie en een méér dan uitstekend resultaat.

Onze poeders worden gemaakt op basis van mineralen en zonder talk. Dat zorgt ervoor dat ze zeer zacht en sterk zijn, en perfect geschikt voor alle huidtypes.

Ze zijn rijk aan biologische actieve ingrediënten voor een sterke werking,

De texturen zijn 9 keer fijner dan klassieke poeders en bieden een effect van "een tweede huid" en een feilloze houdbaarheid.